Persoonlijke Begeleiding

Persoonlijke begeleiding
Loopt uw kind vast thuis of op school, vertoont uw kind gedrag waar u als ouder zich geen raad mee weet of heeft uw kind last van leerproblemen? Dan bent u hier aan het juiste adres.
Als gediplomeerd kind/jongerencoach kan ik vanuit de hulpvraag met uw kind aan het werk. In de tijd dat ik uw kind begeleid krijgt hij/zij optimale individuele aandacht. Iets waar in de huidige maatschappij een groot verlangen naar is. In mijn praktijk staat uw kind centraal.
Met uw kind zal ik werken vanuit de basis. De basis is het fundament, wanneer de basis goed is zal uw kind hierop terug kunnen vallen en vanuit hier het geleerde in de praktijk kunnen brengen.

De pre- en pubertijd is voor veel kinderen een ingewikkelde periode. Er gebeurd van alles in hun lijf, vooral de invloed van hormonen kunnen deze groep in de weg zitten. Ook veranderd het gedrag, ze kunnen gevoeliger worden voor groepsdruk, hebben last van onzekerheid maar ook social media speelt enorm mee. Met mijn persoonlijke begeleiding richt ik mij vooral op deze doelgroep. Door mijn ervaring als docent biologie, opleiding tot kind/jongerencoach en bijwonen van verschillende informatie bijeenkomsten (zoals sexthing&grooming, hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid) merk ik dat deze groep kinderen mij aanspreekt en ik deze groep goed kan helpen in deze lastige tijd.

Neem bij vragen altijd contact op!

Werkwijze
We doorlopen samen een paar stappen (belangrijk: alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld zonder toestemming):

1. Intake gesprek:
Kennis maken, hulpvraag vaststellen. Stellen doelen waaraan we gaan werken. Inschatting maken van het aantal sessies. Dit is op maat en kan variëren tussen de 4 en 8 sessies. Een sessie duurt gemiddeld 45 tot 60 min.

2. Programma samenstellen: Op maat

3. Tussentijdse evaluatie:
W
at is tot nu toe bereikt. Doelen bijstellen door nieuwe ontwikkelingen? Wanneer: dit wordt per traject bekeken.
Afhankelijk van de leeftijd zijn de ouders/verzorgers ook aanwezig bij dit gesprek.

4. Eindevaluatie:
Als we alle sessies hebben doorlopen dan kijken we welke doelen zijn bereikt. Aan de hand daarvan kunnen kijken we of er nog een hulpvraag is of extra hulp gewenst is.

Afhankelijk van de leeftijd zijn ouders/verzorgers ook aanwezig bij dit gesprek.

‘Tarieven’.